Mind Eye Power (MEP)

Bij het ontstaan van een verstoorde balans  door ziekte, stress, angst, sterke (vaak) negatieve overtuigingen, oude pijn en ingrijpende lichaamservaringen merk je dat je balans in het leven is verstoord. Je bent snel overprikkelt, je ervaart veel onrust en stress, je hebt geen ruimte voor  nieuwe leuke ervaringen en dingen kosten veel energie.

 

Mind Eye Power is een vernieuwende methode verwant aan EMDR. Het is een krachtige, innovatieve, veilige en toegankelijke methode waardoor een diepgaande en blijvende verandering plaatsvindt.

 

Mind Eye Power werkt door middel van mindset en oogbewegingen. We gaan aan het werk met oude houvasten en automatische actie-reactie patronen en we gaan kijken naar wat je wél zou willen. Oude en ongezonde overlevingsmechanismen gaan we ontkoppelen en overschrijven.

 

De ogen zijn net een toetsenbord van de hersenen en met bepaalde oogbewegingen krijg je grip op de bedrading van het brein. Je kunt de oude lading letterlijk en figuurlijk ontzenuwen. En er wordt ruimte gemaakt voor groei.

 

Mind Eye Power is goed in te zetten bij bijvoorbeeld:

*Stress en burn-out

*Hardnekkige overtuigingen

*Angsten

*Onverwerkte emoties

*Ingrijpende levenservaringen, zoals verlies en trauma

*Gevolgen van trauma

*Verslavingen

 

Een Mind Eye Power sessie duurt ongeveer 1,5 uur en na een week en een maand is er nog even contact om te kijken hoe het dan is na de sessie. Afhankelijk van het onderwerp is er dan al veel gebeurd. Maar het kan zijn dat er meerdere sessies nodig zijn. Dit gaat uiteraard altijd in overleg en in je eigen tempo.