Wie ben ik?

Mijn naam is Marjolein.  In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Windesheim Hogeschool te Zwolle als psychomotorisch therapeut. Ik heb een aantal jaar gewerkt als PMT'er bij Bartimeus met jonge kinderen en ik heb daarna werkervaring opgedaan met de doelgroep (jong)volwassenen die vastlopen in het dagelijks leven door allerlei problematiek (LVB, GGZ, forensisch, verslaving).

 

Mijn interesse ligt in het gedrag van mensen: waarom doen ze wat ze doen?

Gedrag is opgebouwd uit een aantal componenten die elkaar onderling beïnvloeden. Deze gedragscomponenten zijn wel te onderscheiden maar nooit van elkaar te scheiden. Het gedrag van een mens wordt eveneens beïnvloed door zijn aanleg, voorgeschiedenis en huidige leefomgeving.

 

Mijn missie is vooral de mens achter de mens te blijven zien. Een eigen ik is zeer belangrijk. Door het snelle en vaak elektronische leven en verschillende problematieken raken mensen zichzelf soms kwijt. De invloed van buitenaf is erg groot, vooral als je niet zo sterk in je schoenen staat. Dit beïnvloedt jouw gedragingen als mens.

 

Ik ga graag, samen met jou, op zoek naar die ik. Wat zijn eigenlijk jouw normen en waarden en hoe kun je die uitdragen? Hoe kun je mee in de snelheid van alledag, hoe kom je voor jezelf op of houd je de balans?

 

Een mail of belletje om kennis te maken mag altijd.